Piletimäng: võida piletid kuulsa Ukraina rokkbändi Okean Elzy kontserdile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt / Rock Cafe

Rokisõbrad, tähelepanu: Tallinncity viib oma fännid Ukraina ühe kuulsama rokkbändi Okean Elzy laupäevasele kontserdile Rock Cafes! Selle grupi austajate arv on tohutu ja kõik nende kontserdid, kaasa arvatud ülesastumine Eestis, on välja müüdud.

Muusikud on andnud välja 10 albumit ning on salvestanud üle 10 videoklipi. Ansambel on niivõrd populaarne, et 2005. aastal sai nende album GLORIA  kõigest kuue tunni jooksul peale müüki panemist plaatinaalbumiks, seda müüdi üle 100 000 koopia.

Eelmisel aastal salvestas legendaarne Ukraina rokkbänd Belgias oma 8. stuudioalbumit «Zemlya» (ukraina k.: Земля, tõlge: Maa) koostöös Briti produtsendi, kolme Grammy omaniku Ken Nelsoniga.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid Okean Elzy kontserdile! Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress, telefon).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib välja võitjad, kes saavad koos kaaslasega minna Rock Cafesse Okean Elzy esinemist nautima.

Võitjad tehakse teatavaks reede keskpäeval Facebookis ning nendega võetakse ühendust.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles