Laevaliiklus Suures väinas hõreneb

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Saaremaa
Parvlaev Saaremaa Foto: Kersti Õunapuu

Alates 30. augustist jääb Kuivastu-Virtsu liini teenindama vaid parvlaev Saaremaa, mis väljub Virtsu ja Kuivastu sadamatest iga tunni ja 10 minuti tagant, Hiiumaa ja mandri vahele jäävad sügis-talveks sõitma kaks laeva.

Üle aastate on Saaremaa Laevakompanii (SLK) suutnud Kuivastu-Virtsu liinil liiklust oluliselt parandada ning on selle saavutanud tänu suurema mahutavusega uue parvlaeva Saaremaa liinile tulekuga ning ka sellega, et laevad väljuvad varasemate suvede ühe tunni pikkuse intervalli asemel tänavu iga 40 minuti tagant, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul tavapäevadel laevast sisuliselt autosid maha ei jää, seda võib juhtuda vaid mõnel üksikul väljumisel.

Uus tunni ja 10 minuti pikkune graafik muutub taas poole tihedamaks 15. juunist järgmisel aastal. Siis hakkavad laevad tänavuse 40 minuti asemel sadamatest väljuma iga 35 minuti tagant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles