Roolijoodikud põhjustasid kolm avariid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti eri paigus põhjustasid alkoholi tarvitanud juhid eile kolm liiklusõnnetust, kus sai kokku neli inimest vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus esimene õnnetus öösel kella 3.12 ajal Tartus Sõpruse puiestee silla mahasõidul, kus alkoholi tarvitanud 19-aastane Andero kaotas kontrolli BMW 318i üle ja sõitis autoga teelt välja vastu tänavavalgustusposti, mis murdus jalalt ja purunes. Õnnetuses said kannatada autos viibinud 24-aastane Roman ja 31-aastane Kätlin, kes toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi, kust nad lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

Kella 17 paiku toimus liiklusõnnetus Raplamaal Vigala vallas Paeküla - Vana-Vigala maantee ja Silla-Jädivere maantee ristmikul, kus alkoholijoobes 41-aastane Argo sõitis Volkswagen Passatiga pööret sooritades teelt välja vastu elektriposti. Sõiduauto juhile osutati esmaabi kohapeal.

Kell 23.28 juhtus liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi vallas Viljandi-Põltsamaa maanteel, kus alkoholi tarvitanud 27-aastane Erik sõitis sõiduautoga BMW 320i teelt välja ja paiskus kraavi. Õnnetuses sai vigastada autos viibinud 35-aastane Margus, kes toimetati Viljandi haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles