Pirelli ähvardab vormel-1 meeskonna rehvideta jätta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caterhami sõitja Kamui Kobayashi avarii hooaja avaetapil Austraalias.
Caterhami sõitja Kamui Kobayashi avarii hooaja avaetapil Austraalias. Foto: SCANPIX

Rehvitootja Pirelli on Hollandi ajalehe De Telegraaf andmetel teatanud Caterhami vormel-1 meeskonnale, et ei pruugi neile oktoobri alguses toimvaks Jaapani GPks rehve tarnida.

Põhjuseks on Caterhami võlg Pirelli ees. Caterhami on võlad saatnud terve hooaja jooksul ning hooaja keskel müüs senine omanik Tony Fernandes võistkonna ootamatult edasi. Caterhami uuteks omanikeks on salapärased Lähis-Ida investorid ning ehkki nende saabumine päästis tiimi otsekohe pankrotti minekust, on seis ikkagi keeruline. Hollandi ajalehe sõnul loobus uueks tiimijuhiks saanud endine vormel-1 sõitja Christijan Albers ametist vaid kaks kuud hiljem just seetõttu, et mõistis kõigi võlgade tasumise võimatust.

De Telegraafi andmetel liiguvad vormel-1 maailmas jutud, mille kohaselt ei suuda Caterham isegi Pirellile võla tasumisel käesolevat hooaega lõpetada. Tiim on tänavusel hooajal endiselt punktita ning hoiab tabelis viimast, 11. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles