Jõelähtme vallas avatakse uus staadion

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Tartu Tamme staadion.
Pildil on Tartu Tamme staadion. Foto: Margus Ansu.

1. septembril kell 13 avatakse Jõelähtme vallas Loo alevikus uus staadion.

Staadion hõlmab nii Eesti sisesteks võistlusteks sobivat jalgpalliväljakut, jooksuringi, kaugus- ja kolmikhüppe kasti, kuulitõuke sektorit, korv- ja võrkpalli väljakut kui ka võimlemiseks mõeldud alasid, teatas Jõelähtme vallavalitsus.

Uus staadion on eelkõige mõeldud Loo kooli õpilastele, kuid see on kasutamiseks avatud ka kohalikele elanikele ja teistele spordisõpradele.

Avatav Loo staadioni kunstmurukattega jalgpalliväljak on 90 meetrit pikk ja 55 meetrit lai. Staadioni jooksuring on kolme rajaga, ringi pikkus on 333 meetrit, 130-meetrine sirge on neljarajaline. Kunstkattega on ka jooksurajad, võimlemiseks mõeldud alad ning korv- ja võrkpalli platsid. Staadioni kasutajatele on paigaldatud istekohad.

Loo staadion on varustatud valgustusega, mis võimaldab seda kasutada ka pimedal ajal. Staadion on piiratud aiaga ning lisaks varustatud videovalvega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles