Rapla politsei otsib arestimajast põgenenud meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23-aastane Dmitri Timin on umbes 180 cm pikk. Ta on kiilaspäine, seljas oli tal põgenemise ajal tumedat värvi kilejope, jalas tumedad dressipüksid ja spordijalatsid.
23-aastane Dmitri Timin on umbes 180 cm pikk. Ta on kiilaspäine, seljas oli tal põgenemise ajal tumedat värvi kilejope, jalas tumedad dressipüksid ja spordijalatsid. Foto: Lääne prefektuur

Täna põgenes Rapla politseijaoskonnas arestikambri jalutushoovist 23-aastane Dmitri Timin. Politsei ootab teavet tema võimaliku asukoha kohta.

Mees on umbes 180 cm pikk. Ta on kiilaspäine, seljas oli tal põgenemise ajal tumedat värvi kilejope, jalas tumedad dressipüksid ja spordijalatsid. Mees räägib vene keelt. Iseloomulikuks tunnuseks on vasakul jalal olev tätoveering.

Temaga kokkupuutel tasub olla ettevaatlik, sest mees võib olla ettearvamatu käitumisega ja ohtlik. Meest kahtlustatakse raske kuriteo toimepanemises.

Kõigil, kes on meest Rapla kandis näinud, talle telefoni laenanud või teda autoga sõidutanud, palutakse kindlasti helistada koheselt telefonil 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles