Pärnu jõest päästeti noor naine uppumissurmast

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuskohal selgus, et abivajaja on kaldast umbes 10 meetri kaugusel asuvast telliskivist torni põrandaaugust vette kukkunud.
Sündmuskohal selgus, et abivajaja on kaldast umbes 10 meetri kaugusel asuvast telliskivist torni põrandaaugust vette kukkunud. Foto: Lääne päästekeskus

Pärnu jõest päästeti täna õhtul jõkke kukkunud 17-aastane neiu uppumissurmast.

Kell 19.27 teatati päästjatele, et Pärnus Rääma ja Raba tänava ristumiskohas, on inimene jões uppumisohus. Helistajaks oli mööduja, kes kuulis jõest appihüüdeid, teatas Lääne päästekeskus.

Sündmuskohal selgus, et abivajaja on kaldast umbes 10 meetri kaugusel asuvast telliskivist torni põrandaaugust vette kukkunud. Päästjad aitasid kannatanu välja ning kiirabi toimetas neiu haiglasse.

Veesügavus selles kohas oli umbes kolm metrit ning veetemperatuur umbes kümme kraadi.

Päästeamet tuletab meelde, et käesoleval aastaajal on veetemperatuur juba piisavalt madal, et vette kukkudes langeb kehatemperatuur kiiresti. Samuti ei tohi kõrvalised isikud sellisel ohtlikul objektil viibida. Sel aastal on Eestis uppunud juba 57 inimest, nende hulgas kuus last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles