Raadikule hakkas eksootilisel saarel jõusaal meeldima

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallikoondise keskmängija Rain Raadik liitus hiljuti Kariibide saarestikus asuva, Prantsusmaale kuuluva Guadeloupe’i saare klubiga l’EDO. Korvpallur avalikustas nüüd, miks ta otsustas nii eksootilisse kohta mängima minna.

«Peamine põhjus, miks ma siia mängima tulin, on see, et saaksin eemale igasugustest ahvatlustest ja sõpradest. Mitte halvas mõttes, mul ei ole halvad sõbrad, aga lihtsalt tundsin, et Eestisse jäädes edasi ei liigu, ja oli muutust vaja. Põhirõhu tahangi panna siin jõusaalitreeningutele ja erinevatele harjutustele, mis aitaks mu füüsist parandada,» rääkis mängumees, kelle aitas eksootilisele saarele mängima Kokkuta Management.

«Olles siin kaks nädalat olnud, tunnen, et tegin ainuõige otsuse, kuna läbi ime on jõusaalis käimine mulle meeldima hakanud. Siin ma saan rahulikult omad asjad ära teha, ilma et keegi mind kuhugi kutsuks või peaksin kohe kuhugi tormama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles