Fännid aitasid Portsmouthi kriisist välja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portsmouthi fännid.
Portsmouthi fännid. Foto: SCANPIX

Portmouthi jalgpalliklubi fännide ühendus, mis soetas 2013. aastal 51% klubist, on näinud vaeva, et klubi vigased rahaasjad korda saada ning täna teatati, et kõik võlad on tasutud.

Aastaid Premier League'is mänginud Portsmouthi klubi on viimase viie aasta jooksul kahel korral rahalistesse raskustesse jäänud ning oleks peaaegu likvideeritud, kuid fännide ühendus Portsmouth Supporters' Trust päästis klubi läbi ülevõtmise, vahendab Soccenet.ee.

Panustades klubisse oma isiklikku raha, on umbes 2368 aktsionäri suutnud kokku koguda ligikaudu 2,5 miljonit naela, mille abil on kustutatud klubi võlgu.

Täna teatati, et kõik vanad võlgnevused on nüüd kaks aastat enne planeeritud tähtaega ära tasutud ning klubi saab oma pilgu tulevikku suunata.

Väidetavalt oli klubil 18 kuu eest, kui fännid meeskonna üle võtsid, võlgnevusi erinevate institutsioonide ja mängijate ees 7 miljoni naela jagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles