Kaia Kanepile sobiks tulevikus koduperenaise roll

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnu polegi vaja – Kaia Kanepi nägu räägib enda eest, millist rõõmu turniirivõit talle tegi.
Sõnu polegi vaja – Kaia Kanepi nägu räägib enda eest, millist rõõmu turniirivõit talle tegi. Foto: AFP/SCANPIX

Viimastel kuudel superhead mängu näidanud ja masendavast langustrendist väljunud tennisist Kaia Kanepi on mõelnud pere loomisele.

 

Kanepi on 25-aastane, vanusena on see igati okei võistlemaks maailma parimate tennisistidega. Samas ei suuda 30-le liginevad naistennisistid enam reeglina võistelda suurturniiridel kõige paremate kohtade eest. Nii on Kaia mõelnud, et kuskil kolmekümneselt võiks ta luua pere ja saada lapsi. «Ehk siis, kui olen kolmekümne kandis,» ütleb ta pereloomisest Naistelehele ja lisab: «Ja kui mitte viie aasta, siis kümne aasta pärast kindlasti.»

Kaia on ise üles kasvanud kolmelapselises peres ja leiab, et ka tema peres võiks olla vähemalt kolm last. Seda, et ta lapsi kasvatades koduperenaiseks hakkaks, Kanepi ei välista: «Kui ikka lapsi on rohkem kui kolm, nendega peab tegelema ja nad vajavad tähelepanu, siis ei jäägi ju muuks aega.»

 

Meestes hindab Kanepi mõistlikkust, tarkust, viisakust ja kindlasti sportlikkust, tänu koostöökogemustele välismaiste treeneritega teab Kanepi, et erinevast rahvusest ja kultuuriruumist inimesed võivad, aga ei pruugi hästi klappida.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles