Mitmekülgsus on tervikliku piltmosaiigi loomise alus

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlastele aastatega hästi tuttavaks saanud Drum Prana pakub kõige suurema elamuse kontserdil nagu muusika ikka.
Viljandlastele aastatega hästi tuttavaks saanud Drum Prana pakub kõige suurema elamuse kontserdil nagu muusika ikka. Foto: Erakogu

Tuleval teisipäeval kell 19 on Viljandi pärimusmuusika aidas Drum Prana plaadiesitluskontsert. Enam kui kümme aastat muusikamaastikul tegutsenud ansamblis teevad kaasa tuntud löökpillimängijad Brian Melvin, Tanel Ruben ja Dmitri Dmitrenko ning DJ Priit Julm, kes korraliku koormatäie jagu elektrooniliste ja mitteelektrooniliste löökpillide maailmarütmid meloodiatesse sulandab.

Tulemust saab kogeda aida suures saalis – väiksesse mahuksid ainult muusikud ja instrumendid ning näputäis valitud publikut, muusika enam ei mahuks.

Drum Prana on osalenud muu hulgas Viljandi hansapäevade avalavastustes. Tanel Ruben on koos Brian Melviniga kaasa teinud mitmes Viljandi vanamuusika festivali projektis. Samuti kureerib Tanel Ruben džässiliidu kaudu Fellinis asetleidvaid «Jazz’n’ Live» muusikaõhtuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles