Ike Volkov: kaksiktornid kummitavad

Ike Volkov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ike Volkov
Ike Volkov Foto: Postimees.ee

Piiriäärsed külad jooksevad tühjaks, meie aga lammutame pealinnas korralikke maju ja ehitame nende asemel samasuguseid kontorihooneid nagu plaanitav nelja ministeeriumi ühishoone, kirjutab arhitekt Ike Volkov.

Interneti vahendusel ilmus 22. septembril sõnum, mis oli illustreeritud hoogsa perspektiivvaatega traditsioonilisest kontorihoonest. Kaksiktornist. Ninna lööb magus kinnisvaraarenduse lõhn, kuuldub raiskamist õigustavat vaikset pominat. Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) väljakuulutatud nelja ministeeriumi ühishoone ehitustööde kontsessiooni riigihankele laekus tähtajaks kuus taotlust, neist kolm jäid eeldatava maksumuse piiresse.

Ministeeriumide ühishoone arendajaga on plaanis leping sõlmida novembris ja hoone ehitamine on kavandatud aastateks 2015–2017. Ühishoone võimaldab riigil kümne aasta jooksul kokku hoida ligi seitse miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles