Vahur Kersna: Adidas ja Adibas

Vahur Kersna
, ajakirjanik, üks «Pealtnägija» asutajaid
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Kanal 2

Uute saadete poolest nii närba telehooaja algust kui tänavune ei mäletagi. ETV saatejuhtide vahetus lõi küll taeva korraks heledaks, kuid edasi? Selles masendavas stagnatsioonis (või mõnusas stabiilsususes?) üritab teleajakiri «Radar» trügida 1. klassi higilõhnasesse luksusvagunisse, kus üle mitmete istmeridade laiutab üsna harjunud üksinduses «Pealtnägija». Kõik teavad, et paljaste kätega seda vanakest ei võeta, senimaani «Pealtnägija» vastu sõtta saadetud on lahinguväljalt reeglina minema kantud leinahelide saatel. Meenutagem või TV 3 aplombikat «A4» Alex Lepajõe ja Kadri Kõusaarega.

Aga see kehtib ju kus iganes – et minna kellegi vastu või kõrvale, pead sa olema temast parem. Või vähemalt sama hea. Või mingil moel eristuma. Kanal 2 õpetlike õuduste toas hoitakse kindlasti veel elus mälestust BECi toodetud ja Koit Toome juhitud saatest «Braavo!», mis osutus parimaks näiteks sellest, kuidas edu detailide kokkukuhjamisest sünnib elujõuetu Frankenstein.

Nüüd siis «Radar».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles