Õhupallisõit pärjati aasta turismiteo tiitliga

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna ettevõtlusauhinna aasta turismiteo kategoorias võitis osaühing Lennulaev, mis pakub Tallinna sadama kruiisilaevade ala kõrval võimalust heeliumipalliga taevasse tõusta.

Konkreetsed ettevalmistused atraktsiooni avamiseks algasid poolteist aastat tagasi ja tänavu juunis viis heeliumipall esimesed huvilised 120 meetri kõrgusele taevasse.

«20. juunil avasime kõigepealt palliatraktsiooni, juuli lõpus läks kogu kompleks lahti,» meenutas OÜ Lennulaev juhatuse liige Sigre Luts.

Esimene töösuvi oli selline, et päris paljudel päevadel ei saanud üldse õhku tõusta, paljudel päevadel töötati vaid osaliselt. «Nii see kogemus meile tuligi, et kuidas me Eesti ja Tallinna ilmastikus tegutseda saame,» lausus Luts.

Atraktsioon oli siiski nii edukas, et otsustati sellega jätkata aastaringselt. «Külastajate tagasiside oli, et sooviks Tallinna vaateid näha ka sügisel ja talvel, nii pimedas kui valges ja siis, kui meri on jäätunud. Sellest nädalast oleme avatud vaid nädalavahetusel ja inimesed kogu aeg helistavad ja tahavad tulla lendama. Tundub, et külm ilm kedagi ei hirmuta,» lisas ta.

Sel nädalal saab õhupalliga taevasse tõusta laupäeval ja pühapäeval kella 10-20. Vaata ka videot õhupalli ühest esimesest reisist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles