Saaremaalt rulapargi minema viinud lätlased nõuavad lisaraha

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eile Kuressaares Smuuli elamurajoonis valmis saama pidanud rulapark viidi ära rahavaidluse tõttu lätlastest ehitajatega ning alltöövõtja peab elamuspargi tagasitoomist vähetõenäoliseks.


«Ei usu, et nad selle tagasi toovad,» lausus Smuuli elamurajooni rulapargi alltöövõtja, laste mänguväljakute atraktsioonide tootmisega tegeleva firma Tiptiptap OÜ tegevjuht Rasmus Varunov Meie Maale.

Tema väitel sai ta eile Läti firmaga SIA SoulRamps lõpuks ühenduse ja lõunanaabrid tunnistasid, et viisid rulapargi atraktsioonid minema, kuid lepingujärgse ligi 150 000 krooni asemel olevat nad veelgi panuseid tõstnud. Nüüd ei soovita Varunovi kinnitusel enam 140 000 krooni juurde, vaid märksa enam.

Nad põhjendasid oma tegu sellega, et pakkumise tegemise hetkest on materjalide hinnad 20 protsenti tõusnud.

Peatöövõtja EBC Ehitus AS-i juhataja Ago Arge sõnas, et ilmselt tuleb rulapargi ehitaja välja vahetada. «Ärge muretsege, skatepark saab valmis ja ma usun, et parem, kui oli äraviidud variant,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles