Piletimäng: võida õhtusöök etendusega restorani Merineitsi kabarees!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu sulgede ja glamuuri keskel: Kalju Saareke 1994. aastal Astoria restoranis koos oma tollase varieteetrupiga Golden Lady.
Elu sulgede ja glamuuri keskel: Kalju Saareke 1994. aastal Astoria restoranis koos oma tollase varieteetrupiga Golden Lady. Foto: Erakogu

Sokos Hotel Viru Merineitsi show&dinner restoran alustab kabareehooaega - Starlight Cabaret’ toob esmakordselt lavale dokumentaalrevüü Eesti meelelahutusmaailma suurkujust Kalju Saarekesest ja tema aja estraadimaailmast. Tallinncity piletimäng viib lugeja koos kaaslasega Merineitsisse nautima õhtusööki ja etendust!

Kalju Saareke on Eesti professionaalse varieteetantsu üks loojatest ning kõige kauaaegsem ja visam viljeleja. Etenduses heidetakse pilk tema kirevale elutööle Eesti meelelahutusmaailma kujundamisel, taasluuakse ajastu atmosfäär, sündmused ja menukamad numbrid ning kohtutakse Eesti estraadiajaloo staaridega.

«Estraadil ja varietees kasvatas-õpetas Saareke palju huvitavaid tantsijaisiksusi, lavastas hulga menukaid estraaditantse ja meeldejäävaid varieteekavu,» ütles etenduse lavastaja Kristjan Kurm. «Seekordne revüüshow on kummardus Eesti meelelahutusmaailma grand old man´ile ning meeldetuletus, kus on tänase põlvkonna juured.»

Show&Dinner restoran Merineitsi lavaline ja kulinaarne showprogramm on üles ehitatud tervikliku kabareeõhtuna. Menüü autor on restorani juht ja peakokk Margus Tammpere. Kabareeõhtu hind 59 eurot sisaldab tervituseks pokaali vahuveini, kolmeosalist revüüshowd, 3-käigulist à la carte õhtusööki ning sissepääsu ööklubisse Café Amigo.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida Merineitsi restorani kabareeõhtule Tallinnas!

Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress või telefon).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity loosib 14. oktoobril välja võitja, kes saab koos kaaslasega õhtut nautima minna.

Võitja tehakse teatavaks Facebookis ning temaga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles