Pärnu Keskerakond peab Simsonit parimaks peaministrikandidaadiks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson tänavu Paides arvamusfestivalil.
Kadri Simson tänavu Paides arvamusfestivalil. Foto: Peeter Langovits

Pärnu linna piirkonna keskerakondlased liitusid Kadri Simsoni toetajate ringiga, pidades teda Keskerakonna parimaks peaministrikandidaadiks.

«Kadri Simsoni kandidatuur on Pärnu piirkonna juhatuses ideena eksisteerinud juba pikemat aega ning on hea meel tõdeda, et ideest on kasvamas reaalsus. Leiame, et Kadri Simson on parim kandidaat peaministri kohale. Kadri näol on tegemist Eesti säravaima naispoliitikuga, kes peaministrina saaks tuua Eesti riigile hoolivama ja kõiki inimesi väärtustava poliitika. Pärnumaalt valitud saadikuna teab ta ka kaugemate Eesti piirkondade muresid. Leidsime juhatuses ühiselt, et toetame Kadri Simsoni kandidatuuri Keskerakonna peaministrikandidaadina. Järgmise sammuna ootame, et seda teemat arutataks  lähiajal Keskerakonna juhatus,» ütles Keskerakonna Pärnu piirkonna juhatuse liige Kätlin Joala BNS-ile.

«Erakonna esimees Edgar Savisaar on teinud suurepärast tööd ning tüürinud Keskerakonna mitme valimisvõiduni, näiteks ülekaalukas võit Tallinnas viimastel kohalikel valimistel. Pealinna juhtimine on aga meeletult aeganõudev töö ning seetõttu peame vajalikuks Keskerakonnale teise peaministrikandidaadi esitamist,» märkis Joala.

Simsoni kandidatuuri idee algatas riigikogu asespiiker Jüri Ratas. Reedel avaldasid ideele toetust riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles