Võidu silla esimesed piirded said paika

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähelepanelikel linlastel ei jää märkamata, et remonditaval Võidu sillal on paika pandud esimesed taastatud sillapiirde osad turuhoonepoolses küljes.
Tähelepanelikel linlastel ei jää märkamata, et remonditaval Võidu sillal on paika pandud esimesed taastatud sillapiirde osad turuhoonepoolses küljes. Foto: Kristjan Teedema

Tähelepanelikel linlastel ei jää märkamata, et remonditaval Võidu sillal on paika pandud esimesed taastatud sillapiirde osad turuhoonepoolses küljes. Tartu teede- ja liikluskorraldusteenistuse juhataja Urmas Mets ütles, et praeguse info järgi peaks selle nädala keskel saama pandud ka kõnniteede asfaltkate. Silla piirete paigaldamine võtab aga veel aega, sest kõik detailid ei ole Metsa sõnul Lätist taastamiselt Eestissegi jõudnud.

«Oleme ehitajaga kokku leppinud jalakäijate liikluse avamise nii kiiresti kui võimalik,» ütles Mets, kuid hoidus nimetamast kuupäeva.

Lepingu järgi peaks sild olema valmis kuu lõpuks, kuid on selgunud mitmete lisatööde vajadus. Näiteks on madala veeseisu tõttu ilmnenud, et kaldakindlustus on kannatada saanud ja vajab remonti. See aga tähendab, et selle kuu lõpus või järgmise alguses peavad sillal töötama suured segumasinad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles