Poola toll leidis Eesti elaniku autost neli vietnamlast

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola piirivalvurid ja tollitöötajad tabasid kolmapäeval ühisoperatsiooni käigus Leedu-Poola piiril Eesti elaniku autost neli peidetud Vietnami kodanikku.
Poola piirivalvurid ja tollitöötajad tabasid kolmapäeval ühisoperatsiooni käigus Leedu-Poola piiril Eesti elaniku autost neli peidetud Vietnami kodanikku. Foto: Poola tolliteenistus

Poola piirivalvurid ja tollitöötajad tabasid kolmapäeval ühisoperatsiooni käigus Leedu-Poola piiril Eesti elaniku autost neli peidetud Vietnami kodanikku, teatas Poola tolliteenistus.

Ametnikud pidasid Eestis elava määratlemata kodakondsusega mehe auto kinni Budzisko piiripunktis kolmapäeval kella 13 ajal. Piirivalvurid avastasid Leedust tulnud Eesti numbrimärkidega Honda tagaistmelt teki alla peidetuna aasiapäraste näojoontega kolm meest ja ühe naise.

Kontrollimisel selgus, et tegemist on Vietnami kodanikega, kellel puudus õigus Poolasse sisenemiseks. Vastavalt kehtivale kokkuleppele andsid Poola ametnikud illegaalsed immigrandid üle Leedu ametivõimudele.

Autot juhtinud Eesti elaniku pidasid Poola ametnikud menetlustoiminguteks kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles