Veiselihakuu taktis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merrit Kiho

Oktoober on kuulutatud (liha)veisekuuks. Ka Mer-Meri perenaine Merrit Kiho ei saa selleta läbi ja pakub soovijaile metsahõngulist abalihapada.

Metsase aktsendi lisavad pajaroale seened. Et aga on ulukijahi kõrghooaeg, võib veise asendada põdra-, kitse- või metssealihaga. Ja see, kes ihaldab prae kõrvale veini asemel õlut, asendagu ka marinaadis vein tumedat õllega.

Sügisene (mets)loomapada

•    4 dl tummist punaveini

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles