Viis eestlannat sõidavad fitnessi MMile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Vaher
Endla Vaher Foto: fitness.ee

Sellel nädalavahetusel tulevad kokku maailma parimad fitnessistid, et saada osa Kanadas toimuvatest maailmameistrivõislustest. Eestit esindavad Kristina Koroljak, Endla Vaher, Tatjana Kurilova, Reet Reimets ja Kristina Nuut.

Montrealis võistledakse naiste body- ja bikiinifitnessis, naiste fitnessis, naiste physique’s, meeste fitnessis, rannafitnessis ja paarisvõistluses. Eestist läheb koondisega MMile parimatega võistlema viis naist koos delgaadi Natalia Nazarenko-Kiivikaga.

Koondisest läheb teiste hulgas võistlema Endla Vaher, kes on sellel hooajal säranud kõrgete tulemustega, viimati võitis Vaher juuniorite MMil hõbemedali. Lisaks Vaherile läheb kulda püüdma Kristina Koroljak, kes sai eelmisel aastal samuti kõrgeid kohti, nende seas Euroopa meistrivõistlustel absoluutne võit ning juuniorite ja naiste fitnessi maailmameistrivõistlustel hõbemedal.

Huvitavaks kujuneb kindlasti ka bikiinifitness, kuna Eestist läheb sellel alal konkurentsi pakkuma kolm sportlast. Bikiinifitnessis võistlevad Tatjana Kurilova, Reet Reimets ja Kristina Nuut. Eriti kaasahaaravaks kujuneb Kristina Nuudi võistlus, kuna viimati tuli ta Norway Openi ja Arnold Classic Europe võistluste võitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles