Reps: Keskerakonna ja sotside valitsus annaks võimaluse maksureformiks

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps
Mailis Reps Foto: Toomas Huik / Postimees

Keskerakonna fraktsiooni liige Mailis Reps leidis, et ainus võimalus korralikuks maksureformiks oleks siis, kui võimul oleks Keskerakonna ja sotsiaaldemokraatide valitsus.

Seekordses «Foorumis» räägiti peaministrikandidaatide valikust ja järjest kirglikumaks muutuvast sisepoliitilisest olukorrast, sotsiaaldemokraat Karel Rüütli tuletas meelde, et sotsid pole kunagi ühegi erakonnaga koalitsiooni välistanud, ta viitas erakonna esimehele Sven Mikserile, kelle sõnul oleks sotsidel lihtsam teha koostööd Kadri Simsoniga, kui too saaks Keskerakonna peaministrikandidaadiks, vahendas ERR Uudised.

Reformierakonda esindav välisminister Urmas Paet märkis, et kui Keskerakond jätkab endist joont, siis ka edaspidi koalitsiooni Reformierakonnaga ei paista.

Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Urmas Reinsalu kordas taas, et koostöö Savisaarega ei tule kõne allagi, viidates Mikseri seisukohtadele, märkis Reinsalu, et võrreldes 2008. aastaga on sotside toonis toimunud muutus, millel on omad järelmid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles