Narvas peeti kinni internetiportaalis salaalkoholi müünud vanaproua

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

3. augustil pidasid Narva politseijaoskonna politseinikud kinni 70-aastase vanaproua, kes müüs internetiportaalis 11,5 liitrit Vene maksumärgiga viina.

Narva politseijaoskonna juht Reeno Kullamä sõnul selgus proua jutust, et ta müüs salaalkoholi esimest korda ja on teadlik oma tegevuse seadusevastasusest, teatas Ida prefektuur.

Juhtunu uurimiseks alustas politsei väärteomenetlust alkoholiseaduse § 53 lg 1 alusel, mis sätestab alkoholi käitlemise korra rikkumist. Maksumärgiga märgistamata või käitlemiseks mittelubatud alkoholiga kauplemise, samuti maksumärgiga märgistamata või käitlemiseks mittelubatud alkoholi kaubanduslikul eesmärgil hoidmise, ladustamise või edasitoimetamise eest karistatakse kuni 18 000 kroonise rahatrahvi või arestiga.

«Alkoholiseaduse § 53 lg 1 rikkumisi on sel aastal Ida prefektuuris registreeritud 26, neist 17 Narva politseijaoskonna teeninduspiirkonnas,» lisas Reeno Kullamä.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles