Pärnu linnapea astus Reformierakonda

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Reformierakonnaga on otsustanud liituda Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, kes kandideerib Reformierakonna nimekirjas 2015. aasta riigikogu valimistel.

«Minu jaoks on Reformierakonnaga liitumiseks kaks peamist põhjust. Esiteks maailmavaade, sest olen ka ise liberaal. Teiseks põhjuseks on see, et Reformierakond on olnud valitsuses ja  kujundanud Eesti riigi nägu pikka aega. Pean ülimalt tõenäoliseks, et Reformierakond on valitsuses ka peale märtsis toimuvaid riigikogu valimisi,» ütles Kivimägi.

Kivimägi kinnitusel kandideerib ta riigikogusse. «Minu jaoks on huvipakkuvamad majandusteemad, konkreetsemalt infrastruktuuriga seonduvad. Minu enese jaoks on üks suuremaid väljakutseid selles vallas kindlasti Rail Baltic, mis on ennekõike Eesti kui terve riigi huvi, aga katab ka Pärnu linna ja maakonna huve,» lausus Kivimägi.

«Teine infrastruktuuriga seotud väljakutse on Via Baltica, mille sõiduradade arv on jäänud ajale kõvasti jalgu,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles