Viljandi koolitulistaja viidi haiglasse

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommik Paalalinna koolis, Viljandis.
Hommik Paalalinna koolis, Viljandis. Foto: Margus Ansu

Viljandis Paalalinna koolis eile õpetaja maha lasknud koolipoisil ilmnesid täna ülekuulamise eel terviseprobleemid, mistõttu toimetati ta haiglasse.
 

Täna oli plaanis jätkata tunnistajate ja kahtlustatava ülekuulamisega, ent päeval laekus politseist teade, et tulistamises kahtlustatava poisi terviseseisund vajas meedikute sekkumist, teatas prokuratuuri pressiesindaja.

Kiirabi viis poisi raviasutusse, kus ta viibib järelevalve all. Selle tõttu lükkus planeeritud ülekuulamine edasi. Poisi vaimse tervise probleemide tõttu polnud teda täna võimalik üle kuulata.

Senise info põhjal võib prokuratuur öelda, et tulistamiseks kasutatud relv asus poisi elukohas lukustatud relvakapis. Kriminaalmenetluse käigus selgitatakse välja, kuidas sai poiss relvakapi võtme.

«Täna ei ole meil veel ka kindlat vastust, mitu lasku tehti ja kuhu täpselt need kannatanut tabasid. Nendele küsimusetele annab vastuse määratud ekspertiis.»

Kriminaalmenetluses jätkub kõikide vajalike tõendite kogumine.

Copy
Tagasi üles