Veerenni raudteeülesõitu ähvardab taas sulgemine

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerenni tänava raudteeülesõitu taheti sulgeda ka aasta eest, aga siis lükati see kohalike elanike ägedate protestide tõttu edasi.
Veerenni tänava raudteeülesõitu taheti sulgeda ka aasta eest, aga siis lükati see kohalike elanike ägedate protestide tõttu edasi. Foto: Tairo Lutter

Umbes aasta eest lükkasid linnaisad kohalike elanike aktiivsete protestide tõttu Veerenni tänava raudteeülesõidu sulgemise teadmata ajaks edasi.

Tookord kasvas protestilaine vahetult valimiste eel nii suureks, et ülesõidu juures toimunud ehitustööd pandi seisma ja lubati, et kõigepealt tehakse põhjalikud liikluse mõõtmised ja loendused ning alles siis otsustatakse, kas ülesõit on vaja sulgeda või mitte. Nüüd aga räägivad linnaametnikud omavahel üsna avameelselt Veerenni ülesõidu sulgemisest.

«Seoses vajadusega alustada riigihanke korraldamist Veerenni raudteeülesõidu sulgemiseks, palume teilt informatsiooni liiklusloenduste tulemuste kohta, et hanke läbiviimise jooksul vajadusel teavitada nii kohalikku elanikkonda kui ka ettevõtteid liiklusvoogude uuringutest ja nendest tulenevalt vajadusest Veerenni raudteeülesõit likvideerida,» öeldakse kommunaalametist transpordiametisse saadetud kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles