Hingedepäeva kontserdid Nõmmel

Kultuuritoimetus
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja monotüki esikas Nõmme Kultuurimajas tõi kohale hordide viisi huumorijanuseid
Peeter Oja monotüki esikas Nõmme Kultuurimajas tõi kohale hordide viisi huumorijanuseid Foto: Gert Nõgu

Hingedepäeval, 2. novembril on Nõmmel kaks kontserti. Nõmme kultuurikeskuses esitab kitarrist ja laululooja Jüri Vaino laule Juhan Liivi sõnadele, Nõmme Rahu kirikus esineb ETV tütarlastekoor Aarne Saluveeri juhatusel.

Juhan Liivi luule austajad on oodatud Nõmme kultuurikeskuse (Turu plats 2) kammersaali kell 17. Liivi kaasahaaravast luulest inspireerituna valmis Jüri Vainol juba kaheksa aastat tagasi Juhan Liivi tekstidele peaaegu plaaditäis laule. Laulud said Margo Kõlari julgustusel Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia helistuudios linti mängitud ja lauldud, kuid jäid siis mitmeks aastaks seisma ja oma aega ootama, tänavune Juhan Liivi juubeliaasta tõstis need aga jälle esile. Kontsert on tasuta.

Kell 18 algab Nõmme-Tallinn Rotary klubi eestvedamisel traditsiooniline heategevuslik kontsert Nõmme Rahu kirikus (Võsu 5). Kontserdil esineb ETV tütarlastekoor dirigent Aarne Saluveeri juhatusel. Heategevusliku kontserdi pilet on 10 eurot, kogutud raha annetatakse Nõmme Rahu kiriku renoveerimiseks. Piletimüük algab tund enne kontserdi algust kohapeal. Eelmisel aastal koguti hingedepäeva heategevusliku kontserdiga Nõmme Rahu kiriku toetuseks 2000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles