Tristan Viidas stardib elu tähtsaimal võistlusel

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel 18-aastaseks saanud Tristan Viidasel on võimalik kindlustada nädalavahetusel Barcelonas Radical 
European Mastersi sarja üldvõit.
Suvel 18-aastaseks saanud Tristan Viidasel on võimalik kindlustada nädalavahetusel Barcelonas Radical European Mastersi sarja üldvõit. Foto: Oliver Read

Tristan Viidasel on nädalavahetusel Barcelonas hea šanss hoida Eesti võidusõitjate lippu kõrgel, kui ta läheb püüdma Radical European Mastersi sarja üldvõitu.

«Kindlasti saab olema väga tähtis ja töine etapp. Kindel eesmärk on sari ära võita, et saaks aastaga täielikult rahule jääda, » sõnas Viidas.

Barcelona etapp saab olema eriline ka kontseptsiooni poolest. Rehviprobleemide tõttu tühistati Spa etapi tulemused ja nii peetakse Barcelonas esialgu plaanitud kahe sõidu asemel koguni neli 50-minutilist sõitu, mis on füüsiliselt rasked nii sõitjale kui ka autole. Arvestades, et ühe esikoha eest saab 25 ja teise koha eest 18 punkti ning Viidas jääb sarja liidrist Bradley Smithist maha vaid kuue punktiga, on Viidasel reaalne võimalus tuua Eesti võidusõitjatele Euroopa sarja võit pärast Kevin Korjuse triumfi Renault’ 2.0 sarjas 2010. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles