James: jõime MMilt väljalangemise järel koidikuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David James
David James Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise väravavaht David James otsustas oma suu puhtaks rääkida ning avaldas, et kui Inglismaa MM-finaalturniiril kaheksandikfinaalis Saksamaale kaotas, olid mehed nii murtud, et uputasid muresid alkoholi.

James rääkis intervjuus The Sunile, et Inglismaa kaotas Saksamaale taktikaliste vigade tõttu ning lisas, et häbiväärse 1:4 kaotusmängu poolajal lahvatas Inglismaa koondise riietusruumis suur tüli.

Pärast suurt allajäämist peeti hotellis suur pidu alkoholi ja sigaritega. Jamesi sõnul oli kõigi meeleolu üsna nukker. «Suitsetasime sigareid, aga kinnitan, et keegi ei tähistanud midagi,» selgitas ta. «Keegi ei mõelnud, et vahet pole, ikka juhtub, vaid kõik püüdsid oma hinges vastust leida küsimusele, mis ikkagi juhtus.»

«Istusime seal hommikuni ja püüdsime sellest meeletust pettumusest üle saada,» jätkas James. «Tegime ka mõned joogid, sest… miks ka mitte? Olime väljas, kõik oli läbi. See kestis ikka tunde, jõime viina ja rääkisime jalgpallist praktiliselt koidikuni. See oli umbes nagu vaimude väljaajamine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles