Vastukaja: Kas linnavalitsus on kassilugu tõsiselt võtnud?

Andres Jaadla
, Rakvere linnavolikogu liige, valimisliit Rakvere Rahva Kogu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal teemal: “Jõhkralt piinatud kass roomas abi järele”, Virumaa Teataja, 14.10.2014

Ilmselgelt oli tegemist kõige enam aasta vanuse kodukassiga,” kirjeldas Kertu Jukkum loomakest, kelle ta ise Tallinnasse loomakliinikusse transportis. Kliinikus selgus ka kohutav tõde – mitu paranemismärkidega kuulihaava ja kolme käpa murtud luud viitasid sellele, et looma oli juba pikemat aega piinatud. Juba 16.10.2014 ilmus Virumaa Teatajas  uus selleteemaline artikkel “Puhkepäeval viga saanud loom lakkugu ise haavu”, kus Rakvere linna keskkonnaspetsialisti Getter Reneli sõnul tegeleb peremeheta loomade püüdmise, kinnipüütud loomade heaolu tagamise ja neile meditsiinilise abi osutamisega Varjupaikade MTÜ, kellega on riigihanke tulemusena sõlmitud teenuse osutamise leping.

Ametniku sõnul oleks olnud korrektne, kui varjupaik oleks olukorra ilmnedes võtnud ühendust linnavalitsusega. Kui linn kontrollib hankelepingust tulenevate tingimuste täitmist ja võtab vigade tuvastamisel kindlasti tarvitusele lepingust tulenevad abinõud. “Juhul kui Rakvere linna haldusterritooriumil esineb probleeme peremeheta loomadega, oleme alati valmis osutama ka ise probleemi lahendamisel abi, mistõttu võib julgelt pöörduda ka otse linnavalitsuse poole,” lisas Getter Renel lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles