Tallinna ja Tartu kaubamajas peetakse ostupidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kaubamaja.
Tallinna Kaubamaja. Foto: Ergo Kuld

Tallinna ja Tartu Kaubamajas peetakse täna ostupidu: ostlejate pidupäeva raames toimuvad mitmed üritused ja tasuta kontserdid.

Kell 17 ja 18 astub Tallinna Kaubamaja naistemaailma laval üles Lenna Kuurmaa oma bändiga. Tartu Kaubamaja aatriumis esinevad kell 15, 16 ja 17 Kõrsikud.

Alates keskpäevast on üle terve kaubamaja avatud peomeeleolu üleval hoidmiseks pop-up kohvikud. Kell 12-14 ja 17-19  toimub Tallinna Kaubamaja Naistemaailmas Eesti disaini väljapaneku juures «Disaineri tund», kus oma loomingut  tutvustab moelooja Piret Ilves.

Kell 16-19 tutvustatakse Kodumaailmas Playluggage kohvreid, mis on kuulsust kogunud nutika lauamängudisainiga. Tallinna Kaubamaja lastemaailmas avab täna uksed uhiuus kommipood ning külla tulevad Haribo ja Mesikäpa karukesed.

Ostlejate pidupäev on Tallinna ja Tartu Kaubamaja ning Viru keskuse ühisüritus, kus terve päeva vältel pakutakse külastajatele ostusoodustusi. Kaubamajas on paljud kaubad Partnerkaardiga 20% soodsamad ja kaardi vormistamine tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles