Kindlustus: rääkige enne reisi lähedastega

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
If kindlustuse logo.
If kindlustuse logo. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

IF kindlustus soovitab  reisile minejatel alati rääkida olemasolevast kindlustuspoliisist lähedastele ning oma reis ka välisministeeriumis registreerida.

«Üldjuhul teavitab õnnetusest kindlustusseltsi ikka kindlustusvõtja ise, kuid on loomulikult ka juhtumeid, kus kannatanu seda ise teha ei saa. Sellisel juhul teevad seda lähedased,» rääkis IF Kindlustuse pressiesindaja Rain Porss. Porsil sõnul  ei ole IFi teada olnud olukorda, kus info õnnetusest ei oleks kindlustusfirmani jõudnud.

«Kindlasti soovitame reisist ja kindlustusest rääkida oma lähedastele ning ka Välisministeeriumi kodulehel reisile minek registreerida,» soovitas Porss. Ta lisas, et kindlustisseltsid suuremate ning meedias kajastatud juhtumite puhul kontrollivad ka ise andmebaasidest, et kas tegu võiks olla nende kliendiga. «Nii juhtus ka seekord,» sõnas ta.

Täna selgus, et nädalavahetusel Tais mopeediõnnetusse sattunud Argo Aderi pojal Jarmol oli olemas kindlustuspoliis, kuid lähedased ei olnud sellest teadlikud. Kindlustuspoliisi olemasolu tuli välja tänu kindlustustöötajale, kes tuttavat nime meedias nähes poliisi olemasolu kontrollis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles