Reformierakond avaldas sisevalimiste nimekirja

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Reformierakond avaldas oma koduleheküljel nädala võrra pikemaks lükatud sisevalimiste nimekirja, millega pannakse paika märtsis toimuvate riigikogu valimiste nimekirjad.

Avaldatud nimekirjast nähtub, et äsja IRList lahkunud endine aseesimees Eerik-Niiles Kross kandideerib sisevalimistel Mustamäe ja Nõmme piirkonnas kolmandal kohal, tema ees soovib teist kohta saada värske rahandusminister Maris Lauri, Europarlamenti lahkunud välisminister Urmas Paet stardib esimeselt positsioonilt, vahendas ERR Uudised.

Teine endine IRLi liige Yoko Alender asub Harju- ja Raplamaal sisevalimistel 4. kohal, Reformierakonna uus liige Heidy Purga kandideerib sisevalimistel 1. ringkonnas Kristen Michali järel teisel kohal.

Hiljuti riigikokku kandideerimisest teatanud peaministri büroo juht Liina Kersna on sisevalimistel märgitud Võru-,Valga- ja Põlvamaal teisele kohale siseminister Hanno Pevkuri järel, riigikogu valimiste eel Reformierakonnaga liitunud Pärnu linnapea Toomas Kivimägi on Pärnumaa nimekirjas esinumber.

Partei veebikülje sõnul valivad erakonna liikmed sisevalimiste esimeses voorus, keda nad soovivad näha kandideerimas oma valimisringkonna nimekirjas, isevalimiste esimene voor toimub 3.-13. novembril ja teine voor 8.–18. detsembril, kandidaatide lõplikud nimekirjad kinnitab Reformierakonna üldkogu 10. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles