Linnavalitsus määrab noorpoliitikuid sihtasutuste nõukogudesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Derjugina Tallinna volikogu avaistungil.
Sofia Derjugina Tallinna volikogu avaistungil. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus otsustab tänasel istungil kasvatada linna sihtasutuste nõukogusid kahe Keskerakonna noorpoliitiku võrra.

Tallinna Vee-ettevõtjate Järelevalve Sihtasutuse nõukogu kuuendaks liikmeks saab Tallinna linnavolikogu keskerakondlasest liige Jekaterina Matusihis, vahendab ERRi uudisteportaal.

Mustamäe 18-aastase koolitüdrukuna volikokku kandideerinud Matusihis kogus Põhja-Tallinnas 439 linlase toetuse, veel kuulub ta Põhja-Tallinna halduskokku, selle haridus- ja kultuurikomisjoni ning linnavarakomisjoni.

Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise Sihtasutuse kuuendaks liikmeks saab tõenäoliselt samuti linnavolikogu keskerakondlasest liige, 22-aastane EBSi tudeng Sofia Derjugina.

Tema kogus valimistel 685 häält, on olnud mitmekordne Keskerakonna suvepäevade Suvepiiga konkursi võitja ning proovinud kandideerida kesknoorte juhatuse esimeheks, samuti on ta linnavolikogu õiguskomisjoni liige.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles