Narkokuriteos karistatu asus Bremi juhtima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabletid.
Tabletid. Foto: SCANPIX

Eesti Energiaga elektrivõlaga kokkuleppele saanud Brem Kinnisvarahoolduse OÜd juhib alates juuli lõpust R. M., kes on kriminaalkorras karistatud suures koguses narkootikumide omamises.

2006. aasta 6. veebruaril mõistis Harju maakohus R.M.-le kolm aastat vangistust, kaheaastase katseajaga. Vahi all mees ei viibinud,  ta pääses vabadusse 300 000-kroonise kautsjoni eest.

Uurimise käigus selgus, et 2002. aastal hoidis ta enda käes ligi 20 000 psühhotroopset ainet sisaldavat tabletti. Rohypnoli tablette tuntakse rahvasuus ka rape drug'ina ehk  siis narkootikumina, mille abil on levinud naiste vägistamine.

Eelmise Bremi juhi Raigo Roosimäe lahkumist ta kommenteerida ei soovinud, kuid kinnitas E24-le, et tunneb piinlikkust klientide ees, kes on ausalt arveid maksnud, kuid siiski kaotasid esmaspäeval elektri.

R.M. asus Bremi eesotsa ajutiselt, firma otsib CV Keskuse kaudu endale uut tegevjuhti.

Ta töötas ka enne skandaalse Toomas Tooli alluvuses firmas AS Esmar, mis kuulub osaliselt Toolile. Nii Bremi kui Esmari omanikeringi kuuluv Tool on ka ise praegu kohtu all.

Tooli süüdistatakse selles, et olles oma abikaasa volitatud esindaja, andis ta ajavahemikul 14.-21.07. 2008 SEB panga maaklerile Karoly Kirberile telefoni teel tehingukorraldused müüa oma abikaasa kontol olevad aktsiad suurtes kogustes ajas järjest madalama hinnaga.

Sellise tegevuse eesmärgiks oli süüdistuse kohaselt viia AS Arco Vara aktsia turuhind allapoole 0,56 eurot, mis andis Toolile võimaluse mõjutada teisi Arco Vara suuraktsionäre otsuste tegemisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles