Tristan Viidas tuli Beneluxi meistrivõistlustel kolmandaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tristan Viidas
Tristan Viidas Foto: www.ruudulipp.ee

Nädalavahetusel sõideti Belgias Genkis Beneluxi meistrivõistluste kolmas ehk viimane etapp. Eestlastest olid võistlustules Tristan Viidas ja Karl Soidla Rotax Junioris ning Frank Merilaht Rotax Mini Maxis. Viidasel oli hea šanss võtta sarja üldvõit.

Laupäeva esimene finaalsõit tõigi Viidasele võidu Joel Affolteri ja Kevin Gubbelsi ees. Teises sõidus tuli aga leppida viienda kohaga, esikolmikusse jõudsid Laurens Beerten, Affolter ja Dave Blom, vahendab ruudulipp.ee.

Pühapäeval tuli kolmandast sõidust kolmas koht, ette jäid peakonkurendid Blom ja Affolter. Enne viimast võistlussõitu oli punktiseis väga pingeline, nii Viidasel, Blomil kui Affolteril oli võimalik tulla üldvõitjaks.

Paraku tuli Viidasel neljandas finaalis leppida neljanda kohaga, esikolmik Kevin Cremers, Blom ja Lukas Machunskas, Affolter jäi viiendaks.

Kokkuvõttes sai Viidas 515 punktiga kolmanda koha, Affolter jäi kolme ja Blom nelja punkti kaugusele.

Karl Soidla sai korraliku tulemuse ehk 10. koha kirja viimases sõidus. Frank Merilaht näitas head hoogu, paraku ei võimaldanud tehnilised probleemid ja stardikurvi avariid tulemust kirja saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles