Bingo Loto piraka peavõidu sai vanaema Kolga-Jaanist

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo lotopilet.
Bingo lotopilet. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Bingo Lotoga 369 802,50 eurot võitnud mängija käis võitu vormistamas. Võit läks suure pere vanaemale, kes ei saanud esialgu arugi, milline õnn on teda tabanud.

Lotovõitjaks osutus pensionipõlve pidav naine, kelle lotovõidu-unistus on siiani piirdunud lotosaatesse mängima pääsemisega.

Perega koos vaadati telesaadet eelmisel kolmapäeval ning esialgu ei tekkinudki mängijal enda sõnul mingit erilist tunnet, kui mänguväljal kõik numbrid risti peale olid saanud. Et oma võidus ikka täiesti kindel olla, kontrollis naine oma piletit kohe järgmisel hommikul ka kaupluse lototerminalis. Alles peale Eesti Lotosse saabumist hakkas võitjale tasapisi kohale jõudma, et ta on võitnud väga suure summa raha.

Võitja on pärit suurest perest, kus raha polnud kunagi palju, mistõttu loodab ta olla võidusumma kasutamisel pigem säästlik. Suurema osa võiduraha eest plaanib ta aidata oma lapsi ja lapselapsi, keda on peres kokku ligi paarkümmend.

Lotovõidust teavad võitja lähedased pereliikmed ja ka mõned tuttavad. Võidupilet oli ostetud Kolga-Jaani postkontorist.

Eesti Loto ootab veel oma võitu vormistama 15.oktoobril Viking Lotto 5+1 võidutasemega 135 069,70 eurot võitnud lotomängijat, kes ostis pileti Viljandist, Leola kauplusest. Võidupilet oli ostetud üheks loosimiseks, piletit ei ole terminalis veel kontrollitud.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles