Ivari Padar kutsus Brüsselisse külla ettevõtjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar
Ivari Padar Foto: Elmo Riig / Sakala

Ivari Padar on esimese eurosaadikuna töötatud aasta jooksul Brüsselisse parlamendi tööga tutvuma kutsunud ettevõtjaid, kampaaniakorraldajaid, noori ja pensionäre.

«Meil on külas käinud umbes 100 inimest, kelle hulgas on olnud erinevate erialade inimesi,» rääkis Ivari Padari nõunik Jörgen Siil.

Siili sõnul on külalisi kutsudes arvestatud ka Sotsiaaldemokraatliku erakonna piirkondade soovitustega, nii näiteks moodustasid ühe grupi eelmise aasta valimiskampaanias kaasa löönud inimesed.

Tema sõnul on Padar üritanud võimalikult laiale ringile tutvustada ELi asjaajamist. Külaliste hulka on kuulunud näiteks ettevõtjaid, aga ka pensionäre ja noori.

Padar on oma kutsetega püüdnud väärtustada haridust ja kultuuri. Gruppides on olnud erinevate viktoriinide võitjaid ning Siili sõnul on uuest hooajaks planeeritud Brüsselisse kutsuda näiteks keskkooli kuldmedaliga lõpetanud Võrumaa noored ja kultuuritöötajad.

Ivari Padar valiti europarlamenti sotsiaaldemokraatide nimekirjas, kuulub Euroopa Parlamendi sotsiaaldemokraatide ja demokraatide fraktsiooni.

Postimees.ee uuris, keda Eesti saadikud Euroopa Parlamendis endale esimese tööaasta jooksul külla on kutsunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles