Ilves nimetas ametisse viis suursaadikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves
President Toomas Hendrik Ilves Foto: Sergei Trofimov / Den za Dnjom

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas alla otsusele nimetada uued suursaadikud San Marinosse, Maltale, Horvaatiasse, Iisraeli, Montenegrosse, Luksemburgi ja Araabia Liiga juurde, teatas presidendi kantselei.

Täna allkirjastatud otsuse kohaselt siirdub Merike Kokajev  tööle Rooma Eesti Vabariigi erakorralise ja täievolilise suursaadikuna San Marino Vabariigis ja Malta Vabariigis. Priit Pallum saab Eesti suursaadikuks Horvaatias, asukohaga Budapestis.

Tiina Intelmann nimetati Eesti suursaadikuks Iisraelis ja Montenegros, asukohaga Tel Avivis. Mariin Ratniku määras Ilves Eesti suursaadikuks Luksemburgi Hertsogiriigis, asukohaga Brüsselis ning Paul Teesalu saab Eesti Vabariigi erakorraliseks ja täievoliliseks suursaadikuks ning alaliseks esindajaks Araabia Liigas, asukohaga Kairos.

President kutsus tagasi Andres Tomasbergi, kes oli seni suursaadik San Marinos ja Maltal. Tagasi kutsuti ka praegune suursaadik Horvaatias Miko Haljas ning Aino Leppik von Wirén, kes oli Eesti suursaadik Iisraelis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles