Klien üritab HRT vormeliga starti jõuda

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Klien HRT vormeli roolis
Christian Klien HRT vormeli roolis Foto: AFP/ Scanpix

Endine Jaguari ja Red Bulli võidusõitja Christian Klien loodab veel sel hooajal HRT vormelimasinaga starti jõuda.

Viimasel ajal on Hispania Racing Team hakanud oma piloote tihti vahetama ning lisaks põhisõitjatele Bruno Senna ja Karun Chandhoki on starti pääsenud ka nende varumees Sakon Yamamoto. Klienil on samuti tiimiga leping ning ta loodab vähemalt ühe stardi sel hooajal veel teha, vahendab f1.sponest.

«Raske on midagi kindlat öelda,» lausus austerlane oma võimaluste kohta. «Kõik neli HRT sõitjat on võrdsetes tingimustes. Kogemuse saamiseks püüan võimalikult palju autosse saada.»

Hetkel on Klien selgelt HRT kõige kogenum piloot, olles kogunud enda arvele 48 võistlusstarti. Tulevaks hooajaks loodab ta HRT põhipiloodiks saada, kuid kindluse mõttes kaalub ka teisi variante.

«Saan meeskonna personaliga väga hästi läbi, sama käib ülemuse Colin Kollese kohta. Pean läbirääkimisi ka teiste vormel 1 tiimidega,» seletas Klien.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles