Värskeim Konsum liidab enda alla ka ehituspoe

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Harjumaal avatavas Eestimaa 88. Konsumis on lisaks toidu- ja esmatarbekaupadele ka valik ehituskaupu.

Harju Tarbijate Ühistu avab kolmapäeval Harjumaal Murastes Konsumi, mis on kuues tänavu avatud selle ketimärgi kauplus ning ühtekokku on Konsumeid nüüd 88.

Muraste Konsumis pakutakse kõike vajalikku igapäevaostudeks, kuid lisaks toidu- ja esmatrarbekaupade valikule on kaupluse eripäraks ehituskauba müük, sest samas müügisaalis on avatud ka E-Ehituskeskuse osakond.

Kokku on enam kui 1000-ruutmeetrise müügisaaliga kaupluses müügil üle 10 000 erineva toote. Tööd annab uus pood 20 inimesele.

Ostude kiiremaks ja mugavamaks sooritamiseks on Muraste Konsumis/E-Ehituskeskuses klientidel kasutada ka nn self-scan süsteem, kus Säästukaardi klient saab kauba müügisaalis ise mugavalt kaasaskantava triipkoodilugejaga skaneerida ja ostu eest iseteeninduskassas tasuda.

Iseteeninduskassa kasutamiseks on vaja kaupluses või Säästukaardi iseteeninduskeskkonnas internetis sõlmida vastav leping, misjärel on teenus kasutamiseks avatud.

Lisaks toidu-, esmatarbe- ja ehituskaubale on uues kauplusehoones ka lillepood, sushikohvik ja apteek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles