Kaitseministeeriumi asekantslerina alustas tööd Mikk Marran

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseministeerium
Kaitseministeerium Foto: Peeter Langovits

Alates sellest nädalast töötab kaitseministeeriumi kaitseinvesteeringute asekantslerina Mikk Marran, kes seni oli kaitsetalituse direktor Eesti alalises esinduses NATO juures.

Kaitseinvesteeringute asekantsler juhib ja koordineerib talle alluvate hangete osakonna, infrastruktuuri osakonna ja NATO investeeringute osakonna tööd. Need osakonnad hangivad vastavalt pikaajalistele arengukavadele ja hankeplaanidele kaitseväe tarbeks relvastust ja varustust ning arendavad kaitseväe linnakuid, harjutusvälju jm infrastruktuuri.

Mikk Marran on omandanud bakalaureusekraadi Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduskonnas haldusjuhtimise erialal ning õppinud mitmetel täiendkursustel Ungaris, Saksamaal ja Kanadas. 2010. aastal omandas Marran Ameerika Ühendriikide National Defence Universitys magistrikraadi rahvusliku ressursi strateegia alal.

Aastatel 1999-2003 töötas Marran kaitseministeeriumi Balti koostöö büroos, sealhulgas aastatel 2001-2003 büroojuhatajana. 2003.-2005. aastani oli Marran kaitseministeeriumi rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja ning aastatel 2005-2006 NATO ja ESDP osakonna juhataja.

2006.-2009. aastani oli Marran Eesti Vabariigi alalise esinduse NATO juures kaitsetalituse direktor.

Senine kaitseinvesteeringute asekantsler Martin Hurt lahkus ametist omal soovil, kuid jätkab esialgu Vabadussõja võidusamba projektijuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles