Valimislubaduste täitmine edeneb jõudsalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Maido Ruusmann nimetab Tõrva uue võimuliidu kõige käegakatsutavamaks saavutuseks Riiska kaablipargi valmimist, mida suvel käisid testimas Eesti parimad veelaudurid.
Linnapea Maido Ruusmann nimetab Tõrva uue võimuliidu kõige käegakatsutavamaks saavutuseks Riiska kaablipargi valmimist, mida suvel käisid testimas Eesti parimad veelaudurid. Foto: Ülla Tamm

Kohalike omavalitsuste valimistest on tänaseks möödunud üle aasta. Uurisime, kaugel koalitsioonilepingu täitmisega ollakse. Valga ja Tõrva paistavad silma positiivselt, segaduste tõttu võimuliidus Otepääl aga käegakatsutavaid tulemusi ette näidata pole.

Valgas valimiste järel võimule tulnud sotside, Reformierakonna ja IRLi koalitsiooni esimene aasta on kulgenud töiselt. Linnapea Kalev Härk ütles, et palju on juba ära tehtud. «Kõigi asjadega liigume kuhugi. Ega väga palju tohigi korraga ette võtta, muidu hakkab kvaliteet kannatama.»

Koalitsiooni esimeseks töövõiduks võib pidada linna palgal olevate haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltöötajate 10protsendilist palgatõusu. Positiivselt poolelt märkis Härk ära veel matusetoetused, stipendiumid gümnaasiumiõpilastele, kaasaegse kino, Kungla tänava uue asfaltkatte ning Jaani kiriku torni uuendamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles