Andres Raja läheb favoriidina Eesti meistritiitlit püüdma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja
Andres Raja Foto: Mihkel Maripuu

Homme Rakvere staadionil algavatel mitmevõistluse Eesti meistrivõistlustel lähevad tugevamatest kümnevõistlejatest meistritiitli eest võitlema Andres Raja, Tarmo Riitmuru ja Artur Liiv. Seitsmevõistluses on parematest stardis Mari Klaup ning Linda Treiel.

Eesti meistrivõistluste stardinimekirjas parimat isiklikku rekordit (8119 p) omav Andres Raja kinnitas, et on Barcelona EMist taastunud ning varem kimbutanud tervishädad on taandnunud.

«Rakvere staadion sobib mitmevõistluseks väga hästi ning loodan meistrivõistlustel koguda korraliku summa. Minu jaoks on homme algav proovivõtt eelkõige kontrollvõistlus, et saada teada, mis vormis praegu olen ning selle põhjal otsustame, kas on vaja muuta edasist treeningplaani,» ütles Raja.

Naiste seitsmevõistluses on parima isikliku rekordiga (5739 p) stardis selle aasta Euroopa karikavõistluse superliiga koondislane Mari Klaup.

«Lähen hooaja kolmanda seitsmevõistluse starti sama positiivselt nagu kahele eelmiselegi. Vorm on jätkuvalt hea ja tahan väga võita oma esimese täiskasvanute Eesti meistrivõistluste kuldmedali,» kommenteeris Klaup oma ootusi.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles