USA politsei leidis üles neli aastat tagasi kaduma läinud poisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Georgia osariigi politseinikud leidsid üles neli aastat tagasi kaduma läinud poisi, keda tema isa varjas oma kodus topeltseina taga.  

Politseinikud olid üks kord varem käinud Jonesboros asuvas majas 13-aastast poissi otsimas. Siis kinnitasid majas viibinud inimesed, et neist kellelgi pole lapse asukoha kohta mingit teavet, vahendas CNN.   

Mitu tundi hiljem läksid politseinikud majja tagasi ja sel ajal õnnestus noorukil helistada oma emale ning talle peidupaigast rääkida, vahendas AFP.  

CNNi andmetel võtsid Claytoni maakonna politseinikud reedel kinni viis majas elanud inimest. Nende seas olid ka poisi 37-aastane isa Gregory Jean ja tema 42-aastane elukaaslane Samantha Joy Davis, keda kahtlustatakse seadusevastase vangistamises, lapse vastu suunatud julmuses ja poisi kinni hoidmises.

Seersant Kevin Hughes kinnitas, et poiss sai oma ema juurde eile hommikul.

Politseinike jutu järgi oli poisi ema 2010. aastal teatanud lapse kadumisest sotsiaaltöötajatele, kuid politseisse ta avaldust ei esitanud, vahendas AFP. Uurijate oletusel võis see olla tingitud tõsiasjast, et naine on sisserännanu ega tunne USA õigussüsteemi.

Naabrid rääkisid politseinikele, et nägid poissi mõnikord aias askeldamas. Nendeni jõudnud versiooni järgi oli laps väidetavalt koduõppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles