«Rehepapi» võtetel tegi kandva rolli harvester

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast stseeni filmimist proovis Jaani kehastanud Meelis Rämmel, milline vaade avaneb harvesteri kabiinist. Harvesterijuht Maanole oli see aga esimene kord masinaga kaamerate ees toimetada.
Pärast stseeni filmimist proovis Jaani kehastanud Meelis Rämmel, milline vaade avaneb harvesteri kabiinist. Harvesterijuht Maanole oli see aga esimene kord masinaga kaamerate ees toimetada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Karula looduspargis ja selle lähiümbruses surisesid kuuel järjestikusel päeval kaamerad. Terane silm võib metsavahele parkinud autode, valgustite ning juhtmete keskel silmata räbalates inimolendeid, kelle tumedad näolapid ja krässus juuksed mõjuvad kurjakuulutavalt. Tere tulemast «Rehepapi» võtetele!

Andrus Kivirähu samanimelist romaani sooviti ekraanile tuua juba üheksa aastat tagasi, kuid toona jäi plaan soiku. 15. novembril pandi kaamerad siiski viimaks tööle ja eelmise nädala lõpus jõudis filmimeeskond Karulasse, kus võetakse üles suurem osa filmi välistseenidest.

Meeskonnal on olnud õnne. Stsenaariumis on kirjas, et väljas on laiguti maas õrn lumekiht. Just selline vaatepilt Karula metsade vahel neljapäeva keskpäeval avaneb. «Meil olid lumekahurid ka igaks juhuks valmis,» kinnitab filmiprodutsendi assistent Lili Pilt. Kahureid võttepaigas siiski ei näe, küll on sinna justkui eksinud võimas harvester.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles