Saksa hotell majutab kunded autodesse ehitatud magamisasemetele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kuna Stuttgarti lähistel asuv Meilenwerki linnake on saksa autodiilerite keskus, rajas sealne hotell V8 oma äriplaani autofanaatikute emotsionaalsele ergutamisele.

 

«Kõik tahavad meil ööbida, kui Meilenwerki tulevad,» kiidab hotelli teenistuja Heike Petzold The Sunile ja lisab, et hotelli on külastanud ka mõned kuulsused, keda ta aga nimetada ei saa.

Igas suuruses autodesse ehitatud ulualustes saab end korralikult välja puhata, samuti kaaslasega õrnutseda ja läbi esiklaasi tähistaevast imetleda. Endise lennujaama territooriumil saavad kliendid nautida kõikvõimalikku autoasjandusega seotut, olemas on remonditöökoda ja autopesula. Endisesse lennujaama juhtimistorni on rajatud sviit läbi kolme korruse ja kellel rahast kahju ei ole, saab 6000 krooni eest inimese kohta ööbida koguni sauna ja terassiga tsepeliinis, mis, tõsi küll, seisab kindlalt maapinnal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles