Ugala koguperemuusikal hiirtest lööb kaht kärbest korraga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuul trallitavad Ugala suurel laval hallid ja valged hiired. Aga mitte tavalised, vaid sellised, kellele meeldib laulda, tantsida ja juustukabet mängida.
Jõulukuul trallitavad Ugala suurel laval hallid ja valged hiired. Aga mitte tavalised, vaid sellised, kellele meeldib laulda, tantsida ja juustukabet mängida. Foto: Heigo Teder

Ugala on otsustanud selleaastase jõululavastusega «Hiired on hiired» tabada kaht kärbest korraga: jutustada kena talvise loo sõprusest ja headusest ning süstida nii suurtesse kui väikestesse vaatajatesse armastust raamatute ja lugemise vastu.

Jõululoo lavaletoomisel on Ugala teinud tihedat koostööd Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengitega. Kaasa löövad teatrikunsti, visuaaltehnoloogia, huvijuhtimise-loovtegevuse ning muusikatudengid. Nende särasilmsus, entusiasm ja energia on väikesele vaatajale loodud lavastuses ja seda ümbritseval jõulumaal ka hoomatav.

Klassikaline lugu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles