Tudeng TV pani Norman Salumäe rallirajal proovile

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Norman Salumäe.
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Norman Salumäe. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Veebitelevisioon Tudeng TV-l on kombeks esitada oma uudistemagasinis Uudised Eesti tuntud nägudele väljakutseid. Reporter Johan Kudu esitas ralliväljakutse muusik Norman Salumäele, kellega võeti mõõtu LaitseRallyParki rajal. 

«Autoga sõidan, aga ega selline kogemus oli mul esmakordne,» tunnistas väljakutses osalenud Salumäe.

Alguses oli tema arvates kõik teistmoodi kui igapäevaselt autoga sõites ja rihmad mõjusid lausa ängistavalt. «Kui ma juba gaasile vajutasin, siis ma pärast seda ei mõelnud midagi, kõik oli üliloomulik,» rääkis Salumäe.

Võistluses sai seekord võitjaks väljakutsuja, kes tegi Salumäele ära 10 sekundiga ning sai 2,3-kilomeetrisel rajal kirja aja 2:43. 

Salumäe tunnistas, et kuigi jah-sõna tuli väljakutsele tema poolt kiiresti, valitsesid pärast seda ta hinges siiski suured kõhklused. Need tuhmusid alles siis, kui sõit juba poole peal oli. «Kui sa oled kaks ringi ära sõitnud, siis kolmas on juba selline, et sa oled nii fanaatiliselt selles asjas sees, et see on seda väärt,» ütles ta. 

Seekordne võistlus viis Kudu kuulsuste ees juhtima ning seis on praegu 2:1. Selleks aastaks on väljakutsed lõppenud, uuesti paneb Tudeng TV tuntud inimesed proovile järgmise aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles