Üle 200 000 euro võitnud pensionär ostis lotopileti ajaviiteks

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lototron.
Lototron. Foto: Toomas Huik/Postimees

5. detsembri Eurojackpoti loosimisel 5+0 võidutasandi võidu saanud mängija ütles täna oma võidu vormistamisel, et ostis lotopiletid - igale mängule ühe - ajaviiteks, sest jõudis arsti vastuvõtule liiga vara.

Kui pensionil olev tallinlanna laupäeva õhtul Reporterist loosimist vaadates võidunumbrid leheservale kirjutas, ei osanud ta veel aimatagi, et on võitnud suure rahasumma.

Esmaspäeval sattus talle ajaleht jälle näppu ning ta otsustas ka oma pileti ära kontrollida. Kolm tabamust on naine varem ikka saanud, kuid kui pihta läksid ka 4. ja 5. number, siis arvas ta, et ehk on mõni number valesti kirja saanud ning palus sugulasel internetist numbrid üle kontrollida.

Võitja sõnul mängib ta lotot vahetevahel, Viking Lottot alati oma numbritega, Eurojackpoti pliks-plaks piletiga.

Võidetud 201 798 eurot kavatseb pensionär kinkida oma noortele sugulastele, sest «noortel on raha palju rohkem vaja». Endale plaanib ta jätta väikse summa mõne oma väikse isikliku unistuse täitmiseks.

Võidupileti ostis naine Sütiste teel asuvast Enterly kioskist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles